Om oss

Vem är vi?

Idén att skapa och växa bolaget Baldimo föddes år 2011 – då vi bestämde oss för att dela med oss av vår passion skapa och utveckla utsökta choklad. Vårt mål är att erbjuda våra kunder den unika smaken av choklad och noga utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Det som skiljer oss från andra leverantörer är möjligheten till att personalisera: varje choklad skapas på begäran av de exakta produkter kunden vill den ska innehålla, vilket innebär att vi skapar din Baldimo choklad speciellt för dig – bara du bestämmer hur den ska se ut!

Du kan välja vilken typ av choklad som ska ligga till grund för din söta bakelse (välj mellan mörk choklad, vit choklad eller mjölkchoklad) och lägg till läckra ingredienser: de du älskar mest! Vi erbjuder över 150 övriga ingredienser så som nötter, torkad frukt, kryddor, blommor, frön, dekorationer… ett ordentligt urval!
Men det är inte allt: du kan också välja formen på din choklad (en traditionell eller kanske en hjärt- eller cirkelformad?) eller varför inte lägga på en bild på dig själv eller någon du håller kär?


Du kan lita på oss

Hur kan vår choklad ha en så utsökt och speciell smak? Hemligheten ligger i det traditionella receptet, i den välorganiserade produktionsprocessen (alla choklad tillverkas i konfektkonstens strängaste regler) och givetvis endast med noga utvalda ingredienser. Det som driver oss att upprätthålla den höga kvaliteten på våra produkter är passionen att skapa utsökta smaker och exceptionella chokladskapelser: en fröjd för ögat och smaksinnet.

Vi kompromissar inte på kvaliteten i våra produkter. I processen att skapa Baldimo choklad används endast få utvalda typer av choklad från Belgien, Österrike, Schweiz och Italien. Den exceptionella smaken av vår choklad har också att göra rostningsprocessen av kakaobönorna – tack vare denna teknik får vår choklad sin naturliga doft och blir perfekt krämig och mjuk.

Vi bryr oss om ingrediensernas kvalitet i vårt choklad: de beställs alla exklusivt från pålitliga och professionella leverantörer. Det är även väldigt viktigt för oss att de ingredienser som används i produktionen är naturliga: vi tillsätter inga skadliga konserveringsmedel i vår kakaomassa.


Information om företaget

artgeist.com GmbH
Höxterstrasse 31
22529 Hamburg
Tyskland

VAT-EU: DE263936822

E-mail: info@baldimo.se

Plusgiro:1 72 79-1